Links

De speeltuin werkt voor een aantal projecten samen met andere organisaties.

Stichting DOCK Op deze pagina staan alle activiteiten, projecten en locaties in Hillegersberg-Schiebroek. DOCK werkt in Hillegersberg-Schiebroek onder andere samen met het Centrum voor Dienstverlening, TOS, Aafje, Vraagwijzer Hillegersberg/Schiebroek, Kredietbank Rotterdam, Activos, Mantelzorgkring Hillegersberg-Schiebroek en gelegenheidssamenwerkingen. Meestal vinden de activiteiten plaats in de Huizen van de Wijk Arcadia en Schiehoven maar dit kan ook elders in de wijk zijn.

Welkom bij Spelen in Hillegersberg!
Je wilt wat ondernemen met de (klein)kinderen, maar wat? Naar een leuke speeltuin of misschien is er ergens in de buurt wel wat leuks te doen … maar hoe weet je dat?Op deze website vind je een overzicht van en informatie over speeltuinen, kinderboerderijen, activiteiten en festiviteiten voor kinderen t/m 12 jaar die door verschillende organisaties in Hillegersberg (en net daarbuiten) worden georganiseerd.

Gemak dient de mens. Bij A-Z vind je een breed assortiment met alles voor een perfect barbecue- of gourmetfeestje. Vuur aan, pannetjes erop en bakken maar. A-Z brengt alles bij je thuis of op locatie en nemen de afwas weer mee. Meldt bij de bestelling de actiecode: de Torteltuin.

Albert Heijn de Wolf

Facebookpagina

Albert Heijn Peppelweg