Kinderpartijtje

jarigKinderpartijtje? 
Een kinderfeestje is altijd leuk, maar het geeft zoveel rommel en u moet altijd zoveel organiseren. Daarom bieden wij u de mogelijkheid aan om uw kinderpartijtje bij ons op de speeltuin te vieren, de kinderen kunnen dan lekker buiten spelen. Tegen een gering bedrag kunt u het kinderpartijtje (alleen overdag) op de speeltuin te vieren. Per kind wordt € 7.00  in rekening gebracht. Hiervoor kunt u kiezen uit pannenkoeken, patat en een snack of poffertjes, met limonade en een ijsje (tot €0.75) naar keuze.

Kom naar de speeltuin  of u belt met 0104223983 en vraagt u naar de mogelijkheden.

220px-international_tidyman

DE SPEELTUIN DRAAIT OP VRIJWILLIGERS, DENK DAAR AAN BIJ HET VIEREN VAN UW KINDERPARTIJTJE. 

Als u uw kinderpartijtje in de speeltuin viert, zouden de vrijwilligers het fijn vinden als u hen een beetje helpt, door na afloopt uw bekertjes etc. op te ruimen.

7Parkeren gasten van de speeltuin

In onze wijk, is het betaald parkeren.
Om overlast in onze buurt te vermijden, graag uw auto parkeren bij sportcentrum de Wilgenring, hier is het parkeren nog gratis. Vanaf hier is het een klein stukje lopen naar de speeltuin, en u doet onze buren hier een groot plezier mee.
Navigatie Adres: Melanchtonweg 70, 3052 KV Rotterdam
Denk ook aan onze buren, bij het verlaten van de speeltuin. Ga direct naar huis en blijft niet nakletsen voor de speeltuin. Onze buren zullen dat erg op prijsstellen.