Feestje/Verhuur

jarigKinderfeestje?
Een feestje is altijd leuk, maar het geeft zoveel rommel en u moet altijd zoveel organiseren. Daarom bieden wij u de mogelijkheid aan om uw partijtje bij ons op de speeltuin te vieren. Dit is vooral makkelijk bij een kinderpartijtje, de kinderen kunnen dan lekker buiten spelen.Tegen een gering bedrag kunt u het kinderpartijtje (alleen overdag) op de speeltuin te vieren. Per kind wordt € 7.00)  in rekening gebracht. Hiervoor kunt u kiezen uit pannenkoeken, patat en een snack of poffertjes, met limonade en een ijsje (tot €0.75) naar keuze. En de jarige ontvangt een cadeautje.
Wilt u het feestje liever ’s avonds vieren? 
Informeert u bij de speeltuin of belt u 0104223983 en vraagt u naar de mogelijkheden.

Babyshower?240_f_76534259_unibqinum3hyvrufzjdminoljnucra4b
Liever niet al je gasten thuis ontvangen? Wij bieden je een prima alternatief. Informeert u bij de speeltuin of belt u 0104223983, en vraagt u naar de mogelijkheden.

Feestje voor volwassenen?
Verjaardag vieren van volwassenen is geen probleem denk er alleen aan, dat er overdag geen alcohol geschonken mag worden.
Verhuur binnenruimte, muziektent of onder de overkapping
Heeft u incidenteel / met regelmaat een ruimte nodig voor culturele en/of wijkgebonden activiteiten? Of bent u op zoek naar vergader- / cursusruimte? u kunt het beste dirct op speeltuin naar de mogelijkheden vragen, zij beheren de agenda en zo kunt u direct zien of de datum van uw keuze vrij is.
Verhuur voor scholen, crèches en BSO
Ook bestaat de mogelijkheid voor scholen, crèches en BSO om hun (eindejaar)feest op de speeltuin  te vieren. In overleg kunnen we voor u een leuk feest plannen.220px-international_tidyman

DE SPEELTUIN DRAAIT OP VRIJWILLIGERS, DENK DAAR AAN BIJ HET VIEREN VAN UW FEESTJE. 

Als u uw feestje in de tuin viert, zouden de vrijwilligers het fijn vinden als u hen een beetje helpt, door na afloopt uw bekertjes etc. op te ruimen.

Wilt u een BBQ op de speeltuin organiseren en heeft u geen zin in afwas en boodschappen?
denk dan eens aan AZ BBQ, klik hier, zij regelen alles voor u, voor een mooie prijs. Vermeldt bij uw bestelling de actiecode de Torteltuin.

Voorwaarden
Het meenemen van eigen eet- en drinkwaren is alleen toegestaan, als u bij ons een ruimte huurt. Daarnaast is alcohol op de speeltuin, tijdens openingsuren, en tijdens feestjes, niet toegestaan. Lees voor de zekerheid ook nog even onze regels.

Meer informatie krijgt u op de speeltuin. Kom bij ons langs, dan ziet u de zaal, de muziektent en de ruimte onder de overkapping en u weet gelijk of de datum vrij is en dan kunnen we direct de datum voor u vastleggen. Voor meer informatie kunt u alvast hier klikken of even bellen met 0104223983.

Afbeeldingsresultaten voor bord denk aan de buren7Parkeren gasten van de speeltuin

Om overlast in onze buurt te vermijden, graag uw auto parkeren bij sportcentrum de Wilgenring. Vanaf hier is het een klein stukje lopen naar de speeltuin, en u doet onze buren hier een groot plezier mee.
Navigatie Adres: Melanchtonweg 70, 3052 KV Rotterdam
Denk ook aan onze buren, bij het verlaten van de speeltuin. Ga direct naar huis en blijft niet nakletsen voor de speeltuin. Onze buren zullen dat erg op prijsstellen.